» » «Актуальні проблеми вітчизняної економіки, підприємництва та управління на сучасному етапі»

«Актуальні проблеми вітчизняної економіки, підприємництва та управління на сучасному етапі»

Дата: 16-11-2018, 12:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 15 листопада 2018 р. у Бібліотеці ім. Л. Каніщенка відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція студентів та молодих вчених «Актуальні проблеми вітчизняної економіки, підприємництва та управління на сучасному етапі», організацію якої ініціював студентський актив і професорсько-викладацький колектив  факультету економіки та управління ТНЕУ. Під час конференції було представлено наукові розробки більше 200 учасників з різних закладів вищої освіти України, Білорусі, Польщі, Німеччини, США.

 

Доповіді студентської молоді були спрямовані на дослідження сучасних трендів трансформаційних процесів економіки в умовах сучасних викликів. За результатами роботи секцій підготовлено аналітичну записку з практичними рекомендаціями щодо забезпечення висхідного розвитку інституційних одиниць та економічної системи в цілому.

 

У свою чергу працівники читального залу Бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ організували для учасників круглого столу однойменну книжкову виставку, де можна було ознайомитися з літературою, що ґрунтовно розкриває суть теми заходу.