Ми - магістри!

Дата: 1-02-2019, 18:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Хвилюючим, радісним і водночас сумним було сьогоднішнє свято для студентів-випускників ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина – вручення дипломів «Магістра».


Студентські роки – незабутні! Вони асоціюються з чарівними словами: перше кохання, молодість, веселощі. Кажуть, ти щасливий доти, доки ти студент. Навчання в університеті дарує нові враження, можливості, дає змогу проявити себе.

«Найяскравішими були перші два роки навчання. Знайомства, спільні подорожі, поїздки. Це було круто! Будемо сумувати за цими часами», -  ділилися емоціями випускники-магістри Христя і Оля. У ці хвилюючі миті разом з юнаками і дівчатами були друзі, батьки та одногрупники.  

 

Багато теплих побажань молоді на урочистій церемонії говорили  завідувачі кафедр, батьки, адміністрація університету, а також  ректор, доктор економічних наук, професор Крисоватий Андрій Ігорович: «Сьогодні, дорогі студенти, не лише вам, а й мені сумно і радісно водночас. Ці п'ять з половиною років промайнули дуже швидко. Хочу від імені ректорату привітати вас. Нехай знання, які ви отримали, дадуть можливість вам рухатися тільки вперед, а життя буде цікавим і змістовним, адже творитимете його саме ви». На завершення Андрій Ігорович додав, що буде радий бачити кожного у стінах Alma Mater.


До вітань долучилася директор ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Ірина Олегівна Іващук та побажала бути завжди успішними людьми, керуватися далекоглядними і мудрими рішеннями, а також жити яскраво та насичено.


Студенти Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин імені Богдана Гаврилишина отримали 102 дипломи ОКР  «Магістр», 25 з яких -  дипломи з відзнакою.