» » До уваги слухачів зимових ІТ-шкіл! Факультет комп’ютерних інформаційних технологій ТНЕУ інформує!

До уваги слухачів зимових ІТ-шкіл! Факультет комп’ютерних інформаційних технологій ТНЕУ інформує!

Дата: 1-04-2019, 16:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Майже три місяці тому Ви виявили бажання навчатися в ІТ-школах, організованих на факультеті за підтримки провідних ІТ-компаній міста Тернополя.

                                    

Під час навчання Ви здобули нові знання, цікавий досвід, знайшли нових друзів, а головне, – мали нагоду зрозуміти та усвідомити роль та необхідність інформаційних технологій у сучасному світі.

 

За результатами навчання Ви розробили цікаві проекти, що дозволило втілити на практиці отримані знання. Кожен з Вас тепер є претендентом на отримання гранту, якщо саме Ваш проект виявиться найкращим.

 

Повідомляємо, що 5 квітня 2019 року з 12.00 до 18.00 год. в ауд. 6203 за адресою м. Тернопіль, вул. Чехова, 8 (навч. корпус №6) відбудеться фінальний конкурс серед слухачів зимових шкіл. У результаті проведення заходу буде обрано два найкращі наукові проекти, автори яких отримають гранти у розмірі 1200 Євро, та здобудуть можливість здійснити закордонну поїздку у Чехію.

 

За кошти гранту переможці зможуть презентувати свої розробки під час участі у роботі 9th International Conference on ADVANCED COMPUTER INFORMATION TECHNOLOGIES, що відбудеться 6-7 червня у Південно Чеському Університеті в м. Чеське Будейовіце (Ceske Budejovice, CZECH REPUBLIC).