» » Вітаємо магістрів-випускників спеціальності 074 «Публічне управління та адміністрування (Державна служба)» з успішним складанням державної атестації!

Вітаємо магістрів-випускників спеціальності 074 «Публічне управління та адміністрування (Державна служба)» з успішним складанням державної атестації!

Дата: 28-03-2019, 15:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 5-23 березня 2019 року відбулися комплексні державні екзамени та захисти випускних кваліфікаційних робіт слухачів Центру підготовки магістрів державної служби ННІІОТ, які навчалися за освітньо-професійною програмою підготовки магістрів за спеціальністю 074 «Публічне управління та адміністрування (Державна служба)» – випускників кафедр менеджменту та публічного управління, фінансів ім. С.І. Юрія та міжнародної економіки

 

Пройшли державну атестацію та захистили випускні кваліфікаційні роботи 147 слухачів магістратури, які успішно виконали навчальний план. На оцінку «відмінно» комплексний кваліфікаційний державний екзамен склали 74 слухачі магістратури, на оцінку «добре» – 73. За результатами захисту випускних кваліфікаційних робіт відмінну оцінку отримали 88 випускників, оцінку «добре» – 59.

 

За період навчання та захисту випускних кваліфікаційних робіт рішенням екзаменаційної комісії кваліфікацію магістр з державної служби присвоєно 147 випускникам. Диплом з відзнакою отримано 50 випускниками, крім того 11 з них рішенням екзаменаційної комісії рекомендовано до вступу в аспірантуру.

 

У представлених на розгляд Державної екзаменаційної комісії випускних кваліфікаційних роботах висвітлено актуальні питання державної служби та публічного управління. Усі роботи виконано на замовлення конкретних органів державної влади та органів місцевого самоврядування, окремі положення та пропозиції, викладені у дослідженнях, прийнято замовниками для впровадження у свою діяльність. У випускних кваліфікаційних роботах використано сучасні методи досліджень та економічних розрахунків, наведено реальні, достовірні дані, які повністю відображають усі аспекти діяльності об'єктів дослідження, сформовано самостійні й оригінальні висновки та пропозиції, що є результатом кропіткої праці слухачів магістратури та їх наукових керівників. Усі випускні кваліфікаційних роботи, представлені до захисту, апробовані на науково-практичних конференціях, а основні результати досліджень опубліковані у збірниках тез доповідей.

 

Голови екзаменаційних комісій з проведення комплексного державного екзамену та захисту випускних кваліфікаційних робіт Сікіринський Віталій Володимирович, керівник апарату Тернопільської обласної державної адміністрації, та Стандрет Василь Володимирович, начальник відділу кадрового забезпечення Тернопільської міської ради, члени екзаменаційних комісій відзначили глибокі знання здобувачів із вивчених упродовж періоду навчання нормативних, фахових та вибіркових дисциплін, високий рівень підготовки магістрів та результатів їх досліджень, стабільну тенденцію підвищення якості випускних кваліфікаційних робіт, актуальність, новизну та практичну спрямованість їх тематики, добросовісну роботу рецензентів та наполегливу працю наукових керівників.

 

Результати роботи екзаменаційних комісій укотре засвідчили, що Центр підготовки магістрів державної служби та професорсько-викладацький колективи випускових кафедр готує висококваліфікованих державних службовців, які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навичками у сфері публічного управління. 

 

Голови, члени екзаменаційних комісій та професорсько-викладацький колектив випускових кафедр вітають випускників і дякують за продуктивну працю, наполегливість і натхнення у навчанні!