» » Вітаємо студентку факультету банківського бізнесу з перемогою у IІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Облік у банках»!

Вітаємо студентку факультету банківського бізнесу з перемогою у IІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Облік у банках»!

Дата: 4-04-2019, 16:48 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студентка факультету банківського бізнесу ТНЕУ Бальчос Ольга стала переможницею IІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Облік у банках», який  відбувся 2-3 квітня в Інституті банківських технологій та бізнесу ДВНЗ «Університет банківської справи» м. Київ. Науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри банківського менеджменту та обліку Спяк Галина Іванівна.

 

У IІ етапі Олімпіади змагалися студенти з провідних закладів вищої освіти України – Тернопільського національного економічного університету, Сумського державного університету, Університету Державної Фіскальної Служби України, Університету банківської справи, Миколаївського національного аграрного університету, Львівського національного аграрного університету, Національного університету «Львівська політехніка», Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Національного університету біоресурсів і природокористування України, Вінницького національного аграрного університету, Запорізького національного університету.

 

Партнерами заходу виступили: PWC, АССА та KPMG. Переможці Олімпіади також отримали запрошення від PWC, компанії-лідера з надання професійних аудиторських послуг, на співбесіду з фахівцями відділу аудиту в київський офіс PWC Україна з метою подальшого працевлаштування в компанії.

 

До складу журі Олімпіади входили провідні науково-педагогічні працівники України у галузі обліку. Очолювала журі член  Ради Національного банку України, заслужений економіст України, к.е.н., доцент Ричаківська Віра Іванівна.

 

Вітаємо нашу студентку з перемогою! Бажаємо подальших успіхів, професійного зростання і досягнення нових вершин у навчанні та кар’єрі!