» » «Рукопис розкаже про людину багато»

«Рукопис розкаже про людину багато»

Дата: 4-04-2019, 15:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ну що, здавалося б, може означати підпис, який  ми залишили на аркуші паперу? Прості закарлючки, нахилені то вліво, то вправо, то вверх, то вниз, то з крапкою, а то з тире… А що можна сказати про автора листа, дивлячись на розмір, висоту та нахил букв? Насправді не все так просто. Виявляється, той чи інший знак або нахил може багато чого сказати про його автора.     

 

Третього квітня 2019р. у читальному залі Бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ в рамках проекту «Дегустація книги» відбулася презентація книги молодого автора Дмитра Штокалюка «Рукопис розкаже про людину багато». Автор розповів, що насправді досвідчені графологи можуть, один раз поглянувши на почерк, багато чого сказати про людину, назвати її негативні чи позитивні риси характеру. Причому інформація практично завжди достовірна. За почерком можна визначити не тільки характер людини, але і стан її здоров'я, рівень моральності, пристрасті, події минулого.

 

Студенти факультету аграрної економіки і менеджменту та викладачі, які прибули на захід, почерпнули для себе багато нового.  Адже ж так цікаво почути свою характеристику лише за кількома рядками, написаними власноруч, та підписом, яку надавав автор кожному бажаючому.

 

До речі, пан Дмитро подарував примірник книги бібліотеці, то ж при бажанні ви зможете з нею ознайомитися у читальному залі для студентів.