» » Відбулася презентація книги Ніни Фіалко «Холодний вітер перемін»

Відбулася презентація книги Ніни Фіалко «Холодний вітер перемін»

Дата: 5-04-2019, 11:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З метою популяризації книги та читання у Бібліотеці ім. Л. Каніщенка ТНЕУ започатковано новий проект – «Дегустація книги». На жаль, основна тенденція останніх років – втрата виняткової ролі читання в житті суспільства. Тож таким чином ми сподіваємося увагу молоді до книги через спілкування з її автором.

 

Ніна Іванівна Фіалко – талановита тернопільська письменниця, яка сюжети для своїх книг черпає з повсякденного життя. У читальному залі бібліотеки відбулася презентація її роману «Холодний вітер перемін». Герої книги – тернополяни, ровесники батьків, дідусів та бабусь сьогоднішнього студентства, переживають часи перебудови, призвичаюються до нових змін… Як воно – перейти з одного суспільства в інше, де нові правила і завдання, нові відчуття і переживання? Про це на інше можна дізнатися зі сторінок роману.

 

Студенти факультету обліку і аудиту та Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, викладачі кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу мали нагоду поринути в атмосферу подій 90-х, поспілкуватися з гостею. Сподіваємося, що анонс зацікавив їх, і вже завтра захочеться перечитати роман. До речі, цю книгу Ви можете взяти у Бібліотеці ім. Л. Каніщенка ТНЕУ.

 

Надзвичайно теплою вдалася зустріч і залишила позитивні емоції в її учасників.