» » Перемога на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси та кредит»

Перемога на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси та кредит»

Дата: 5-04-2019, 14:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 1-2 квітня 2019 р. у Київському національному торговельно-економічному університеті відбулася підсумкова науково-практична конференція, у рамках якої презентували доповіді та представляли результати наукової роботи претенденти на перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із спеціальності «Фінанси та кредит».

 

До участі в конкурсі були відібрані найкращі роботи студентів із різних закладів вищої освіти України. Серед високоповажного журі конкурсу були професори з різних міст і також професор, д.е.н., завідувач кафедри фінансів ім. С. І. Юрія ТНЕУ Кириленко Ольга Павлівна.

 

Студентка групи Ф-43 факультету фінансів Табака Соломія презентувала результати наукової роботи на тему: «Поведінкові чинники фінансових рішень домогосподарств» і стала переможницею ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси і кредит», за що була нагороджена дипломом ІІ ступеня. Науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Карпишин Наталія Іванівна.

 

Професорсько-викладацький колектив кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Тернопільського  національного економічного університету щиро вітає Табаку Соломію з перемогою і бажає подальших успіхів в навчанні і наукової роботі.