» » Науково-практичний семінар на тему: «Сучасний стан та перспективи розвитку медичного страхування в Україні»

Науково-практичний семінар на тему: «Сучасний стан та перспективи розвитку медичного страхування в Україні»

Дата: 12-04-2019, 10:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З метою забезпечення якісної практичної підготовки студентів факультету фінансів у галузі страхування викладачі кафедри фінансового менеджменту та страхування  організовують зустрічі студентів з фахівцями-практиками. Так у рамках вивчення дисципліни «Страхові послуги», з ініціативи викладача кафедри фінансового менеджменту та страхування к. е. н. Вацлавського О. І. відбулася зустріч студентів третього курсу факультету фінансів із представником приватного медичного центру «Віасан» лікарем-офтальмологом вищої категорії Хомишин Оксаною Григорівною.

 

Фахівець зазначила, що в Україні медична реформа перебуває лише на початковій стадії. Зміни відбуваються повільно через ряд причин. Проте якщо вдало застосувати позитивний досвід провідних європейських країн добровільного та обов’язкового медичного страхування, у майбутньому Україна матиме надійну систему охорони здоров’я.

 

Молоді люди уважно слухали цікавий та практичний матеріал, а також брали активну участь у дискусії. Робоча і дружня атмосфера сприяли плідній співпраці та визначенню сучасних тенденцій, проблем і перспектив розвитку медичного страхування в Україні.

 

Підсумовуючи, Вацлавський О. І. зазначив, що такого роду заходи не тільки сприяють кращому засвоєнню теоретичного матеріалу, а й формують у студентів практичні навики та вміння.