» » XVI Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених

XVI Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених

Дата: 11-04-2019, 15:49 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 9-10 квітня 2019 року молоді науковці Тернопільського національного економічного університету зустрічали іногородніх та іноземних учасників та запрошених гостей, які долучились до роботи  XVI Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених "Економічний і соціальний розвиток України у ХХІ столітті: національна візія та виклики глобалізації".

Формат проведення конференції передбачав роботу не лише над актуальними проблемами сьогодення, але й тренінги та арт-терапію.

9 квітня для учасників конференції був проведений тренінг на тему "Як знайти баланс між роботою та відпочинком?", який провела коуч, тренер з проблематики професійного вигорання Олена Мельничук. Всі присутні мали змогу поділитися власними лайфхаками збереження балансу, а також почути практичні рекомендації стосовно того, як запобігти професійному вигоранню, бути мотивованими та успішними.

Родзинкою цього дня стала арт-терапія, яку із задоволенням провела д.е.н., професор, директор ННІМЕВ ім. Б. Гаврилишина Іващук І. О. Молодці науковці із задоволенням створювали власні картини "Народження мрії"  та мріяли.

10 квітня свою розпочала роботу конференція. Із вітальним словом до присутніх звернувся д.е.н., професор, проректор з наукової роботи ТНЕУ З.В. Задорожний, який підкреслив важливість проведення заходу, а також відзначив, що йому приємно зустрічати в університеті молодих, амбіційних науковців із різних ВНЗ України та зарубіжжя. 

Приємно, що на конференцію завітав заступник міського голови Леонід Бицюра, який закцентував увагу на тому, що саме підтримка молодіжних ініціатив повинна бути пріоритетною в роботі державних  та місцевих органів влади.

Запрошеною гостею на конференції була Тетяна Чубак - почесний консул Угорщини в Україні,голова благодійного фонду "Подоляни", яка привітала делегацію з Китайської народної республіки та окреслила основні глобалізаційні виклики сьогодення.

Після пленарного засідання свою роботу розпочали дискусійні майданчики, в яких обговорювалися актуальні питання соціального та економічного розвитку України, а також можливість імплементації передового зарубіжного досвіду.

Після завершення конференції усі учасники мали змогу налагодити комунікації та нетворкінг на вечорі відпочинку.

Організаційний комітет дякує учасникам та гостям конференції за конструктивний діалог, активну дискусію та приємну атмосферу.