» » У ТНЕУ з робочим візитом перебував професор Університету прикладних наук Інхолланд (Королівство Нідерланди) А. ван ден Боогаард

У ТНЕУ з робочим візитом перебував професор Університету прикладних наук Інхолланд (Королівство Нідерланди) А. ван ден Боогаард

Дата: 13-04-2019, 15:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 8-12 квітня 2019 року в Тернопільському національному економічному університеті на Українсько-нідерландській факультет-програмі ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина з робочим візитом перебував професор Університету прикладних наук Інхолланд (Королівство Нідерланди) А. ван ден Боогаард. Усі охочі студенти мали нагоду відвідати його лекції на тему: «Sustainability», які проводилися англійською мовою. Лектор окреслив теоретичні аспекти сталого розвитку та поділився багатим досвідом Нідердандів у цій царині.

 

Окрім проведення лекційних занять, А. ван ден Боогаард долучився до роботи XІI Міжнародної науково-практичної конференції студентів і молодих учених «Інноваційні процеси економічного та соціально-культурного розвитку: вітчизняний та зарубіжний досвід» і був активним учасником секції «Intercultural Communication and New Technologies in Business Communication». У рамках конференції пан Боогаард провів цікавий майстер-клас для студентів «How to study in the Netherlands?».

 

Такі події значно сприяють розвитку наукової і навчальної співпраці між представниками ТНЕУ і Університету прикладних наук Інхолланд.

 

Візит відбувся в рамках програми академічної мобільності Еразмус+.