» » Гості з Орхуського університету (Королівство Данія) відвідали ТНЕУ

Гості з Орхуського університету (Королівство Данія) відвідали ТНЕУ

Дата: 14-04-2019, 15:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 3-12 квітня 2019 року у ТНЕУ на Українсько-нідерландській факультет-програмі ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина перебувала з робочим візитом делегація Орхуського університету (Королівство Данія) у складі трьох студентів-магістрантів та професора Б. Шліхтера.

 

Б`ярне Шліхтер та студенти Болетте Брікс Педерсен, Кеннет Боєр, Нанна Солвкер Шутц взяли участь у пленарному засіданні XIІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів і молодих учених «Інноваційні процеси економічного та соціально-культурного розвитку: вітчизняний та зарубіжний досвід», організованою УНФП.

 

Магістранти Орхуського університету активно долучилися до роботи англомовної секції «Міжкультурні комунікації і сучасні технології у діловому спілкуванні», де презентували свої наукові дослідження. Кеннет Боєр виступии з доповіддю «Gaining insight into the implementation of a BMS in the Danish army», а Болетте Педерсен і Нанна Шутц представили дослідження на тему: «Value creation through data tracking technologies – a social constructivist approach  (An example from the football industry)». Доповіді викликали жвавий інтерес як серед викладачів, так і студентів. Під час конференції Б’ярне Шліхтер провів майстер-клас «Argumentation in a business school context (Weston and Toulmin)».

 

Данські гості зустрілися з молоддю УНФП, де українські студенти розповіли про культуру України, Тернопіль та ТНЕУ, а студенти Орхуського університету презентували Данію, Орхус і Орхуський університет.

 

Також делегація побувала на екскурсієї у Свято-Успенській Почаївській лаврі, відвідала підземелля Тернопільського замку, крипту та дзвіницю Архикатедрального собору. Наші гості були вражені унікальністю і розмаїттям української автентичної вишивки, представленої в етногалереї «Спадок» та вдячні Наталії Волощук за чудовий екскурс в історію української вишиваного мистецтва.

 

Для студентів УНФП цей візит став гарною нагодою поспілкуватися і потоваришувати з іноземними гостями, а також збагатитися знаннями про культуру Данії.