» » Вийшов з друку перший випуск журналу «Управлінські інновації»

Вийшов з друку перший випуск журналу «Управлінські інновації»

Дата: 28-09-2012, 15:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Вийшов у світ перший випуск журналу «Управлінські інновації» (збірник наукових праць Тернопільського національного економічного університету), головний редактор – ректор ТНЕУ, д.е.н., професор С. І. Юрій.

Збірник наукових праць виходить два рази на рік, обсягом до 15 ум. друк. арк. У збірнику висвітлюються результати досліджень проблематики розроблення та впровадження управлінських інновацій у практику господарювання соціально-економічних систем на макро-, мезо- та мікрорівнях.
Науковий журнал «Управлінські інновації» містить такі розділи:
•        Теорія і методологія інноватики
•        Управлінські інновації на макрорівні
•        Управлінські інновації на мікрорівні
•        Проблеми управління інноваційним розвитком.
У журналі публікуються статті вчених України, Росії, Білорусії,
Вірменії, Польщі, Болгарії.
До друку приймаються статті, що мають наукову і практичну цінність та відповідають профілю журналу. Вимоги до матеріалів та інша інформація стосовно збірника наукових праць «Управлінські інновації» розміщено в інформаційному повідомленні (див. прикріплений файл).
Статті у збірник наукових праць «Управлінські інновації» (ПУБЛІКАЦІЯ БЕЗКОШТОВНА) можна подавати до 15 листопада 2012 року. 
Запрошуємо до творчої співпраці!
З повагою, заступник головного редактора журналу, завідувач кафедри менеджменту організацій та інноваційного підприємництва д.е.н., проф. Тарнавська Н. П. 


Вимоги до оформлення статей
Завантажити Переглянути онлайн