» » Світлини, що повертають в обійми літа

Світлини, що повертають в обійми літа

Дата: 3-10-2012, 09:00 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Перший місяць осені – вересень поки що тішить нас теплою погодою, проте ночі стають довшими і прохолоднішими, а ранки подекуди туманними. І хоч як хочеться вічного літа, але мимоволі розумієш, що це лише ілюзія. Жовтіє листя на деревах, на бруківку падають каштани, відцвітають айстри і чорнобривці, а в повітрі бринить осінній сум…

 

Ось уже й промайнув перший місяць навчання, а літо залишилось лише у приємних спогадах і на світлинах. Студенти ТНЕУ ходять на пари і активно долучаються до участі в заходах, які організовує відділ гуманітарної освіти та виховання. 

 

Своє вміння бачити світ крізь об’єктив фотокамери і ловити красиві миттєвості життя представили ті, хто цікавиться фотомистецтвом.  Зокрема це студенти ФОА - Ірина Машлюх, Олеся Білецька, Віта Качань, Іван Дідич; студенти ФМБМ - Володимир Бойко, Юлія Луців, Олена Спринська, Юлія Корнелюк, Владислав Дулиш; студенти ФЕУ – Юрій Буркуш, Тетяна Савчинська, Анастасія Коверяга; студенти УНЕФ – Тетяна Овсієнко, Віктор Цокало, Михайло Сиваш; студенти ФФ – Олена Петришина, Ігор Гураль, Вікторія Колпак;  студенти ЮФ – Володимир Кусмарцев, Юлія Волоська, Тетяна Гарбіч, Ірина Бойчук, студенти УНФЕМ – Любов Кузів, Христина Гомівка та працівник цього факультету Антон Одобецький; студент ФББ Максим Сороківський; студент ФКІТ Юрій Кушнірук та працівник цього факультету Тарас Гайда.  Усі вони є учасниками  фотоконкурсу «В обіймах літа». 

 

Світлини цих авторів можна оглянути у фойє першого корпусу ТНЕУ до 5 жовтня. Щиро запрошуємо до огляду міні-виставки.