» » Оксана Корзун презентувала дебютний альбом «Наново жити»

Оксана Корзун презентувала дебютний альбом «Наново жити»

Дата: 3-10-2012, 09:00 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Молода тернопільська співачка, екс-учасниця проекту «Шанс», методист відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ Оксана Корзун презентувала свій дебютний альбом «Наново жити». Прес-презентація відбулась 26 вересня у Тернопільському центрі комунікацій.

 

До альбому увійшло 12 пісень, більшість з яких добре знають тернополяни завдяки їх частій ротації в радіоефірах. Це, за словами талановитої співачки, її творчі напрацювання за чотири роки. Практично кожна пісня має цікаву історію створення. В альбомі є дуети з такими виконавцями як Роман Забарило, Олександр Фізяр, гурт «Young Paperboyz», Павло Чомко, Зенон Бачинський. Чимало пісень до альбому написав Олександр Фізяр.

 

-Дорогим для мене є дует із моєю рідною сестрою Надією Корзун, - зізнається співачка. – Разом з нею ми виконали пісню «Птахи перелітні» на слова нашого батька Миколи Корзуна. Ця пісня підійде для слухачів будь-якого віку. Вона дуже повчальна.

 

В альбомі «Наново жити» можуть знайти щось цікаве для себе і діти, і молодь, і дорослі люди, адже до нього увійшли славнозвісна «Подоляночка», «Погляд», «Залишайся», «Подаруй» та інші цікаві композиції. Не вистачає хіба що відомої «Вставай, сонце», автором якої є Андрій Підлужний. Як пояснила Оксана Корзун, на це були юридичні обставини.

 

Ось що пишуть про дебютний альбом Оксани Корзун музичні критики (www.umka.com.ua): «Альбом заслуговує на увагу як шанувальників української поп-музики, так і шанувальників всіляких музичних поп-сумішей. Причому йдеться про суміші одразу двох типів. Перший – суміші стильові: зокрема, це поп-музика із відчутним рок-присмаком. Річ звичайна для музики західної – і дотепер не надто звична для української легкої музики. На жаль – бо подібні штуки, безумовно, збагачують звучання, і альбом непогано це ілюструє. Ну а другий тип – суміші, так би мовити, людські: в альбомі можна почути цілу низку (одразу шість) дуетів. Разом з Оксаною Корзун тут заспівали такі ж молоді виконавці – отже, навряд чи йдеться про невпевненість у власних силах. Скоріше, навпаки – мова про впевненість і дружнє бажання допомогти».

 

Над оформленням диску працювали: фотограф Руслан Гаврилюк, візажист Олена Нечипорук, дизайнер одягу Катерина Тимочко.

 

-Вийшло те, що треба, - підсумувала співачка. – До речі, пісня зі мною завжди. Вона додає мені додаткової енергії. 

А ще позитивної енергії додають їй рідні та близькі люди – коханий чоловік Володя, батьки, сестра Надія, хороші друзі і, звичайно ж, очікування найбільшого дива – народження немовлятка.

 

Диск Оксани Корзун «Наново жити» можна придбати у двох музичних магазинах Тернополя – «Оскар» та «Відеогалактика».