» » Розпорядження ректора ТНЕУ про заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території університету гострої распіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV

Розпорядження ректора ТНЕУ про заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території університету гострої распіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV

Дата: 2-03-2020, 16:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Відповідно до розпорядження ректора ТНЕУ про заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території університету гострої распіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV у закладі вищої освіти:

 

– створено оперативний штаб з питань запобігання занесенню та поширенню на території університету гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV. (склад штабу – див. додаток)

– установлено режим підвищеної готовності єдиної державної системи цивільного захисту для запобігання виникненню надзвичайної ситуації внаслідок можливого поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV.

– затверджено план протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню на території університету гострої респіраторної хвороби, спричиненої копронавірусом 2019-nCoV, на 2020 рік. (див. додаток).


Додаток. Розпорядження
Завантажити Переглянути онлайн