» » Стажування викладачів ТНЕУ в Університеті прикладних наук Inholland

Стажування викладачів ТНЕУ в Університеті прикладних наук Inholland

Дата: 6-03-2020, 12:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З 24 по 29 лютого 2020 року троє викладачів кафедри міжнародних економічних відносин ТНЕУ перебували на стажуванні в Університеті прикладних наук Inholland (м. Алкмаар, Королівство Нідерландів). Візит відбувся на запрошення університет-партнера з метою участі в програмі академічної мобільності у рамках програми Еразмус+.

 

Професор Зварич Роман Євгенович, доцент Вергун Лариса Іванівна та старший викладач Бучинська Тетяна Володимирівна провели по 10 академічних годин лекційних і практичних занять зі студентами Університету прикладних наук Інхолланд, а також мали нагоду обговорити з нідерландськими викладачами питання, пов'язані з методами викладання та компетенціями студентів.

 

Під час перебування в університеті були організовані зустрічі з координатором проекту Марліз Спрінгорум, котра наголосила, що нідерландські викладачі мають дуже позитивні враження від дев`яти студентів ТНЕУ, котрі зараз перебувають там на семестровому навчанні за програмою «Marketing in Digital Age» та «International Management» у рамках Еразмус+.

 

Також під час зустрічей було обговорено подальші перспективи співпраці у рамках проекту.

 

Викладачі кафедри міжнародних економічних відносин ТНЕУ підтримують тісну багаторічну співпрацю зі своїми нідерландськими колегами, що дозволяє регулярно обмінюватися досвідом та новими напрацюваннями.