» » Сертифікація користувачів програмного забезпечення «M.E.Doc»

Сертифікація користувачів програмного забезпечення «M.E.Doc»

Дата: 6-03-2020, 15:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Днями на базі Центру практичної бухгалтерії ТНЕУ відбувся тренінг і тестування на знання програмного забезпечення «M.E.Doc» для студентів 4 курсу освітніх програм «Облік і оподаткування діяльності суб’єктів господарювання» та «Облік і контроль в державному секторі» щодо використання програмного забезпечення з подання звітності та  електронного документообігу «M.E.Doc».

 

До участь у заході також долучилися декан факультету фінансів та обліку ТНЕУ Кізима Андрій Ярославович, в.о. завідувача  кафедри обліку і оподаткування Починок Наталія Володимирівна, директор компанії-дилера ТОВ «СОФТ СВІТ» (м. Тернопіль) Степанюк Сергій Богданович та офіційний представник Linkos Group (м. Київ) Кім Артем Сергійович.

 

Координаторами проекту виступили доценти кафедри обліку і оподаткування ТНЕУ Зарудна Наталія Ярославівна та Назарова Ірина Ярославівна.

 

За результатами проведеного тестування учасникам тренінгу було видано сертифікати, які не тільки підтверджують знання вищенаведеного програмного забезпечення, але дають можливість отримати знижку при його купівлі.

 

Організатори події висловлюють особливу  подяку адміністрації за сприяння та технічну підтримку заходу.