» » Директор Вінницького коледжу економіки та підприємництва ТНЕУ – учасниця соціального проекту «Жінка Вінниччини 2020»! Голосування триває!

Директор Вінницького коледжу економіки та підприємництва ТНЕУ – учасниця соціального проекту «Жінка Вінниччини 2020»! Голосування триває!

Дата: 10-03-2020, 12:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Наталя Добіжа – директор Вінницького коледжу економіки та підприємництва ТНЕУ, доктор економічних наук, доцент – бере участь у соціальному проекті «Жінка Вінниччини 2020», який вже вп’яте організовується і має на меті відзначити жінок різних галузей, що досягли високих результатів у професійній чи соціальній діяльності та зробили вагомий внесок у розвиток міста та області.

 

Крім цього, реалізація проекту спрямована на поширення позитивних прикладів щодо ролі жінки у вирішенні соціально-важливих проблем області, а також на підтримку актуальних соціальних практик, що сприяють розвитку благодійного руху на Вінниччині.

 

Як і минулих років, ключовою метою проекту є благодійна місія. За п’ять років існування проекту вдалося зібрати кошти на лікування чотирьом юним вінничанам, подарувати їм надію і здійснити їх мрію. Адже завдяки зібраним коштам усі отримали якісне лікування і продовжують іти до своєї мети.

 

Вікторія Давискиба – п’ята героїня. Дівчинка, як її попередники, з дитинства має одну найзаповітнішу мрію – бути здоровою та ходити (номер картки Приватбанку 5168 7573 2139 6410, Ірина Давбискиба).

 

Проект є унікальним, адже він демонструє, що завдяки спільним зусиллям ми досягаємо вагомих результатів і ми здатні надати необхідну підтримку та допомогу тим, хто найбільше цього потребує.

 

Цьогоріч проект передбачає 13 номінацій, у кожній з яких буде 5 фіналісток, які розроблятимуть власні, особливі благодійні проекти з метою надання допомоги та підтримки родині Давискиби.

 

Голосування проходитиме з 3 березня по 20 березня включно (до 23 години 59 хвилин) на vn.20minut.ua.

 

Наталя Добіжа представляє себе у номінації «Наука».

Підтримаймо нашу колегу!