Сумуємо…

Дата: 1-04-2020, 12:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ректорат, профспілковий комітет, професорсько-викладацький колектив, студентство Тернопільського національного економічного університету глибоко сумують з приводу смерті Олександра Олексійовича Лисенка та висловлюють щирі співчуття рідним, друзям і колегам.

 

Олександр Олексійович народився 27 лютого 1951 р. у м. Кременець Тернопільської області. Закінчив навчання у Львівському політехнічному інституті у 1973 році за спеціальністю «Інженерна електрофізика».

 

У нашому університеті розпочав працювати 6 квітня 1977 року. Спочатку працював у інформаційно-обчислювальному центрі, у тому числі понад 10 років був керівником цього структурного підрозділу, а з вересня 1999 року працював на посаді старшого викладача кафедри автоматизованих систем і програмування аж до її реформування. Пізніше 1 рік пропрацював на кафедрі економічної кібернетики і інформатики, а потім на кафедрі комп’ютерних наук.

 

Олександр Олексійович працював у ТНЕУ майже 40 років… (до 28 квітня 2017 р.). Колеги пам'ятають його як хорошого фахівця, доброзичливого порадника, доброго друга.

 

Першого квітня 2020 року Олександр Олексійович Лисенко відійшов у Вічність…

 

Низько схиляємо голову перед смертю Олександра Олексійовича. Він був щирою, відкритою та доброю людиною, яка завжди залишиться у нашій пам’яті…


Чин похорону відбудеться завтра, 2 квітня, о 10.30 год. за адресою: вул. Паркова, 2.