» » Співпраця з Тернопільським зональним відділом Військової служби правопорядку

Співпраця з Тернопільським зональним відділом Військової служби правопорядку

Дата: 16-06-2020, 16:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 16 червня 2020 року до Тернопільського національного економічного університету завітав начальник Тернопільського зонального відділу Військової служби правопорядку полковник Іван Бугай та зустрівся з ректором Андрієм Крисоватим. До розмови також долучилася проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність та інноваційний розвиток) Оксана Десятнюк.

 

Обговорювали напрями подальшої співпраці щодо професійної перепідготовки і підвищення кваліфікації військовослужбовців Збройних Сил України, звільнених у запас, а також ветеранів ООС у рамках проекту «Норвегія – Україна», який реалізовується у ТНЕУ з 2014 року. Провідні науковці та практики університету забезпечують навчання слухачів курсів за спеціальністю "Підприємництво". За роки реалізації проекту у закладі вищої освіти організовано вже 12 навчальних семестрів, а це більше 500 учасників, які отримали можливість знайти себе у непростих умовах сьогодення, адаптуватися і розпочати власну справу.

 

Андрій Ігорович також привітав полковника з 17-ою річницею від дня заснування Тернопільського зонального відділу Військової служби правопорядку, подякував за співпрацю й вручив подарунок від університету.