» » У ТНЕУ тривають захисти дисертацій

У ТНЕУ тривають захисти дисертацій

Дата: 18-06-2020, 12:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Тернопільському національному економічному університеті триває робота спеціалізованих вчених рад із захисту кандидатських і докторських дисертацій. 17 червня 2020 року свої дослідження презентували Ксенжук Олександр Степанович і Костецький Ярослав Іванович.

 

Кандидатську дисертацію на тему: «Інтеграція національних економік у глобальну індустрію дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння» за спеціальністю 08.00.02 – світове господарство і міжнародні економічні відносини захистив  Ксенжук Олександр Степанович. Науковим керівником здобувача виступила доктор економічних наук, професор Ірина Олегівна Іващук.

 

Дослідження для здобуття наукового ступеня доктора наук на тему: «Новітня парадигма розвитку аграрного сектору України» за спеціальністю 08.00.03 – економіка та управління національним господарством представив Костецький Ярослав Іванович, чиїм науковим консультантом виступив Петро Романович Пуцентейло, доктор економічних наук, професор.

 

Щиро вітаємо здобувачів із успішним захистом своїх наукових досліджень! Бажаємо не зупинятися на досягнутому, нових наукових пошуків та досягнень!