» » Шановні керівники державних органів влади, державні службовці, слухачі та випускників магістратури державної служби ТНЕУ! Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем державної служби України!

Шановні керівники державних органів влади, державні службовці, слухачі та випускників магістратури державної служби ТНЕУ! Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем державної служби України!

Дата: 23-06-2020, 08:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Державна служба – це клопітка та відповідальна праця людей, які у своїй більшості виконують її за покликанням, демонструючи відповідальність, компетентність, відданість та бажання служити людям.

Сьогодні, коли наша країна  йде шляхом  реформ, запроваджує інноваційні  проекти та прагне досягнути  позитивних тенденцій в  усіх  пріоритетних галузях економіки, на державних службовців покладена велика відповідальність, яка базується на принципах служіння народові України.

Тернопільський національний економічний університет впродовж 25 років плідно співпрацює з органами державної влади здійснюючи підготовку та підвищення кваліфікації державних службовців.

Багато зроблено, та ще більше – попереду. Упевнені, що Ваш безцінний досвід, невичерпна енергія та наполегливість і надалі слугуватимуть справі, якій Ви віддаєте усі свої знання та вміння.

Бажаємо, щоб Ваша професійна дорога наповнювалася яскравим змістом, доля оберігала від усіляких негараздів, а супутниками життя були міцне здоров’я і благополуччя.

Нехай відкриваються для Вас нові обрії для втілення задумів, а джерело невтомності та працелюбності живить безмежний океан добрих справ, зроблених Вами в ім’я розквіту України.

 

 

Ректор ТНЕУ                                                                     Андрій Крисоватий