» » Молодь Луганщини обирає Західноукраїнський національний університет

Молодь Луганщини обирає Західноукраїнський національний університет

Дата: 31-08-2020, 11:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно до Західноукраїнського національного університету у рамках співпраці завітав Шакун Сергій Вікторович – голова Попаснянської районної державної адміністрації Луганської області, керівник військово-цивільної адміністрації Попаснянського району Луганської області (2017-2019 рр.). Гість зустрівся з ректором закладу вищої освіти Андрієм Крисоватим, який розповів про університет, матеріально-технічну базу, досягнення колективу й розповів про нові вектори розвитку Західноукраїнського національного університету.


Сергій Вікторович зазначив: «Молодь Луганщини знає про ваш університет й мені приємно, що сьогодні велика когорта студентів-першокурсників вашого класичного університету поповниться й Луганською молоддю. Я переконаний, що лише особистим прикладом ми зможемо довести, що Захід і Схід – це єдина Україна».


Зустріч відбулася за сприяння начальника Тернопільського зонального відділу Військової служби правопорядку, полковника Івана Тарасовича Бугая, який є надійним партнером Західноукраїнського національного університету у проекті «Норвегія - Україна».