» » Відбулося засідання Конференції трудового колективу

Відбулося засідання Конференції трудового колективу

Дата: 31-08-2020, 15:55 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні відбулося засідання Конференції трудового колективу Західноукраїнського національного університету. Колеги розглянули подання Вченої ради університету про погодження Статуту Західноукраїнського національного університету.

 

До колективу звернувся ректор університету Андрій Крисоватий: «Сьогодні доленосний день для нашого закладу вищої освіти, адже ми пишемо його новітню історію. Ми не просто змінили назву, а зробили якісний крок вперед. Ставши класичним університетом, перед нами відкриваються нові можливості, але разом з цим ми беремо на себе і нові зобов'язання й приймаємо виклики, які готує для нас сьогодення. У далекому 1966 р. Леонід Олексійович Каніщенко заклав першу цеглину в розбудову нашого закладу вищої освіти, його справу продовжив Петро Данилович Гуменюк, новий етап розквіту університету формував Олександр Андрійович Устенко, статус національного колектив виборов під керівництвом Сергія Ілліча Юрія. Нашим обов'язком є гідно продовжити славні традиції попередників, забезпечувати поступ нашого університету!».

 

Під час зустрічі члени Конференції трудового колективу затвердили абревіатуру Західноукраїнського національного університету – ЗУНУ.