» » Запрошуємо на тренінги і вебінари у Центр інноваційного розвитку та тренінгів ННІІОТ ЗУНУ

Запрошуємо на тренінги і вебінари у Центр інноваційного розвитку та тренінгів ННІІОТ ЗУНУ

Дата: 9-09-2020, 10:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ви прагнете саморозвитку? Не можете визначитися, чим зайнятися? Знаєте, чим би хотіли займатися, але сумніваєтеся? Ви шукаєте себе? А може прагнете організувати свою справу? Ви хочете вдосконалити роботу своєї команди?  


Тоді Вам до нас – у Центр інноваційного розвитку та тренінгів Навчально-наукового інституту інноваційний освітніх технологій Західноукраїнського національного університету.

 

Переваги наших бізнес-тренінгів:

1. Адаптація кожного бізнес-тренінгу під цілі компанії-замовника, рівень знань і навичок майбутніх учасників тренінгу, корпоративну культуру і стандарти компанії.

2. У бізнес-тренінгах перевага віддається практичним завданням, співвідношення теорії і практики – 30% на 70%. Всі практичні завдання адаптовані до галузі та специфіки діяльності учасників або взяті з їх досвіду на етапі передтренінгової діагностики (ділові та рольові ігри, метафоричні ігри, вправи, мозковий штурм, суфі-коучинг, відпрацювання нових технік, відео-зйомка (з метою аналізу власної роботи зі сторони), обговорення проблем, індивідуальні консультації у перервах за кавою.

3. Бізнес-тренінги реалізовуються у будь-якому зручному для компанії-замовника форматі: (після робочого дня (2-3 год.), кілька днів, у вихідні (одноденний – 8 год.), безпосередньо у приміщенні замовника або у вибраного нами приміщенні, на вулиці (тімбілдінг), якщо дозволяє погода.

4. Ми працюємо у затишній атмосфері та на позитивному емоційному піднесені!


Унікальність тренінгів:

Під час тренінгів учасники не тільки набуватимуть, а й вдосконалять різні професійні вміння та навички, зможуть усвідомити й усунути особистісні бар'єри, що заважають бути успішними, значно розширивши, таким чином, межі своїх професійних можливостей.

 

Тривалість тренінгу: залежить від поставлених завдань (від 4-8 годин і більше).

Кількість учасників: 10-20 осіб.

 

Зараз працюємо онлайн – у форматі вебінарів.

 

Цікавить участь у тренінгах і вебінарах, виникли додаткові питання?

 

Тоді реєструйтеся за посиланням і ми з Вами сконтактуємо: https://docs.google.com/forms/d/17jW7fSpZKRXXpGOd6bE180acI7Ul0_hDFHbn1i_BCgM/edit

 

А також підписуйтеся на сторінку Центру інноваційного розвитку та тренінгів ННІІОТ ЗУНУ у Фейсбук: http://facebook.com/project.wunu.edu.ua/?modal=admin_todo_tour