» » Стартував новий навчальний семестр за проєктом «Норвегія-Україна»

Стартував новий навчальний семестр за проєктом «Норвегія-Україна»

Дата: 21-09-2020, 16:04 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 18 та 19 вересня відбулося відкриття осіннього семестру проєкту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS) в Західноукраїнському національному університеті (м. Тернопіль та Бережани).

 

2 групи слухачів, серед яких звільнені у запас військовослужбовці, учасники АТО, члени їхніх сімей, розпочала навчання за програмою «Підприємництво».

 

Слухачів з початком навчання привітали: проректор з науково-педагогічної роботи Оксана Десятнюк,  координатор проєкту від МФСА Ольга Філіна, голова ГО «Освітні та соціальні інновації» Роман Кулик.

 

Проєкт «Норвегія-Україна» дає можливість розпочати свою справу чи здобути нову спеціальність, професійно зростати та соціально адаптуватися в умовах викликів сьогодення, знайти однодумців, друзів.

 

Головним партнером проєкту з Норвегії є Університет NORD, а партнером та координатором в Україні Міжнародний Фонд Соціальної Адаптації. Проєкт фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії.

 

Вітаємо наших слухачів з початком навчання, бажаємо гарного настрою, бажання пізнавати та вчитися. Нехай з легкістю даються всі бажані знання. Нехай завжди буде незгасним інтерес до навчання і досягнення нового. Добра вам, успіхів, позитивних результатів і досягнення великих висот!