» » Учасники студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» розпочинають роботу. Долучайтесь!

Учасники студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» розпочинають роботу. Долучайтесь!

Дата: 21-09-2020, 17:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 25 вересня 2020 року о 14.30 год. відбудеться перше у цьому навчальному році організаційне засідання студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор», який вже упродовж року функціонує на кафедрі фінансового менеджменту та страхування. Запрошуємо студентів, сфера наукових інтересів яких включає проблеми соціального захисту та соціального забезпечення, до нашого молодіжного наукового об'єднання!

 

Засідання відбудеться он-лайн на платформі ZOOM.

Ідентифікатор конференції: 868 8176 6191

Код доступу: 7

 
Метою діяльності студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» є згуртування активної, успішної, креативної та ініціативної молоді для організації наукової співпраці з проблематики соціального захисту та соціального забезпечення, для участі у тематичних семінарах, круглих столах, тренінгах та інших наукових і соціальних заходах.

 

У рамках діяльності студентського наукового гуртка формуються проблемні наукові групи. Таким чином кожен студент може обрати напрям здійснення досліджень відповідно до своїх наукових інтересів, приєднатися до відповідних наукових груп, знайти однодумців, опонентів, наставників.

 

Засідання наукового гуртка відбуваються у різноманітних цікавих форматах, часто вони є виїзними із залученням практиків. Проведені у такий спосіб круглі столи, тренінги, наукові семінари мають більш практичне спрямування, є цікавими та інформативними. Учасники студентського гуртка мають можливість брати участь у важливих соціальних заходах, а також ініціювати їх проведення.

 

Долучайтеся до нас та станьте частиною команди!