» » Продовжує свою діяльність студентська страхова компанія «Імперія безпеки»

Продовжує свою діяльність студентська страхова компанія «Імперія безпеки»

Дата: 5-10-2020, 11:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Восьмого жовтня 2020 року о 14.30 год. відбудеться перше у цьому навчальному році організаційне засідання студентської страхової компанії «Імперія безпеки», яка вже кілька років постіль функціонує на кафедрі фінансового менеджменту та страхування Західноукраїнського національного університету.

 

Участь в такому молодіжному науковому об’єднанні базується на основі добровільного членства енергійних, успішних і креативних студентів, котрі мають бажання поєднувати навчання на факультеті фінансів та обліку ЗУНУ з практичною діяльністю у сфері страхового бізнесу. Тому запрошуємо усіх бажаючих до нашої інтерактивної зустрічі!

 

Засідання відбудеться он-лайн на платформі ZOOM.

Ідентифікатор конференції: 742 2236 9889

Код доступу: Z366xQ

https://us04web.zoom.us/j/74222369889?pwd=bndOQk94L05GdjVDUmtJekhlNEorUT09

 

Основним завданням студентської страхової діяльності «Імперія безпеки» є надання повної, доступної, достовірної інформації працівникам і студентству класичного університету Тернополя стосовно пропонованих страховиком-партнером страхових продуктів і консультування страхувальників на етапі врегулювання страхових вимог, що у свою чергу, сприяє набуттю студентами фахових вмінь і навиків з питань реалізації страхових продуктів. Учасники проекту також мають можливість детально ознайомитися зі специфікою операційної, фінансової та інвестиційної діяльності страхової компанії-партнера, виявити специфічні проблеми у діяльності фінансової установи та брати участь у розробці шляхів їх вирішення уже на етапі вивчення дисциплін «Страхування», «Економіка і фінанси страхових фірм», «Фінанси страхових компаній», «Міжнародне страхування», «Страховий менеджмент», що викладаються на кафедрі фінансового менеджменту та страхування.

 

Засідання студентської страхової компанії відбуваються у різноманітних цікавих форматах, у т. ч. із залученням практиків. Організовані у такий спосіб круглі столи, тренінги, наукові семінари, вебінари мають більш практичне спрямування, є цікавими та інформативними. Учасники студентської страхової мають можливість спробувати себе у ролі страхових агентів.

 

Долучайтеся до нас та станьте частиною команди!