» » Триває робота студентів Тернопільської бізнес-школи над власними бізнес-проєктами

Триває робота студентів Тернопільської бізнес-школи над власними бізнес-проєктами

Дата: 7-10-2020, 14:39 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Рік тому учасники Україно-Естонської магістерської програми  розпочали роботу над своїми бізнес-проєктами. Упродовж цього часу учасники пройшли шлях від зародження бізнес-ідеї до стратегії виходу на ринок та перших кроків її реалізації, відтак зараз завершальний етап підготовки до захисту проєкту як магістерської роботи.

 

У межах бізнес-проєкту логічно пов’язані всі курси магістерської програми, що є результатом реалізації основної цінності програми – практично-орієнтованого навчання. У процесі роботи над проєктом слухачі отримують менторську підтримку від викладачів- практиків та керівників магістерської роботи, а також допомагають один одному у генеруванні бізнес-ідей, концептуалізації цих ідей у формі бізнес-моделі та реалізації їх на практиці. Представляючи свої проєкти на бізнес-панелях, слухачі отримують цінні фідбеки, рекомендації та допомогу від підприємців та провідних фахівців різних галузей.

 

Таким чином упродовж півторарічної роботи бізнес-проєкт проходить кілька етапів валідації, вдосконалення та поглиблення дослідження, стає реальним і конкурентоспроможним та захищається учасником як магістерська робота.