» » навчальний Проєкт «Інтенсивні курси з вивчення англійської мови та комп’ютерних інформаційних технологій» для бійців АТО/ООС, мешканців міста Тернополя та Тернопільщини.

навчальний Проєкт «Інтенсивні курси з вивчення англійської мови та комп’ютерних інформаційних технологій» для бійців АТО/ООС, мешканців міста Тернополя та Тернопільщини.

Дата: 15-10-2020, 10:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  У рамках реалізації соціальних програм підтримки бійців АТО/ООС

на базі Навчально-наукового центру з вивчення    іноземних мов Західноукраїнського національного університету у серпні 2020

року стартував навчальний Проєкт «Інтенсивні курси з вивчення англійської мови та комп’ютерних інформаційних технологій» (англійськоюмовою) для 70 бійців АТО/ООС, мешканців міста Тернополя та Тернопільщини.

 

Варто відзначити, що усі військовослужбовці наполегливі та мотивовані, що є запорукою для подальшого удосконалення їх знань, умінь та

навичок.


 Після завершення навчання слухачі ННЦВІМ ЗУНУ отримають свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка, а також двомовний сертифікат про рівень володіння англійською мовою згідно з Європейськими рекомендаціями з мовної освіти.

Завдяки співпраці між ЗУНУ та громадськими організаціями учасників АТО/ООС, а також ветеранськими спілками ця освітня акція реалізується з квітня 2017 року з метою професійної та соціальної адаптації колишніх та діючих військових.