» » Нові напрями співпраці класичного університету Тернополя

Нові напрями співпраці класичного університету Тернополя

Дата: 29-10-2020, 16:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні відбулося підписання договору про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом і Державним навчальним закладом «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою». Документ підписали відповідно ректор класичного університету Тернополя Андрій Крисоватий і начальник ДНЗ Вадим Ластовицький.

 

Домовилися про реалізацію спільної роботи у сферах освітньої, наукової, профорієнтаційної, виховної, організаційної діяльності, професійної підготовки здобувачів вищої освіти.

 

Під час зустрічі обговорювали питання проведення спільних науково-практичних заходів, обміну кваліфікованими кадрами з метою обміну досвідом, взаємного використання матеріально-технічних засобів і обладнання, здійснення профорієнтаційної роботи, організації та залучення здобувачів вищої освіти до спортивних та практико-орієнтованих заходів.

 

Приємно, що випускники професійного коледжу зараз є активними студентами юридичного факультету Західноукраїнського національного університету.