» » «Студія публічної дипломатії» - проєкт навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина

«Студія публічної дипломатії» - проєкт навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина

Дата: 3-11-2020, 10:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 «Студія публічної дипломатії» - це проєкт для студентів, школярів та усіх, хто хоче більше дізнатися про публічну дипломатію «з перших вуст»!

Керівник -  професор, завідувач кафедри міжнародних відносин та дипломатії Західноукраїнського національного університету Ігор Дацків. Зустрічі будуть відбуватися з 3 листопада по 23 грудня на онлайн-платформі.
Новий проєкт - це інтенсивний тренінг з більш ніж 20 спікерами, відомими дипломатами, громадськими активістами, фахівцями у сфері публічної дипломатії. Теми обговорень будуть вельми цікавими, адже це культурна, спортивна та гастрономічна дипломатія, а також мистецькі проєкти, які розвивають відносини між країнами.

Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму https://forms.gle/3oYocrPpJ6VpRJFx6  до 9:00 год. 4 листопада 2020 року. Усім учасникам після завершення реєстрації буде надіслано посилання на першу зустріч, яка відбудеться 4 листопада о 14:00 год. 

Координатор проєкту - Леся Шупа, к.е.н., доцент кафедри міжнародних відносин та дипломатії (0967424559)