» » Методичний семінар на тему: «Імплементація розробок стейкхолдерів у навчальний процес»

Методичний семінар на тему: «Імплементація розробок стейкхолдерів у навчальний процес»

Дата: 4-11-2020, 17:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно колективом кафедри кримінального права і процесу, економічної безпеки та правоохоронної діяльності ЗУНУ було проведено кафедральний науково-методичний семінар на тему: «Імплементація розробок стейкхолдерів у навчальний процес».

Однією з умов якісної практико-орієнтованої сучасної освіти є урахування запитів і побажань потенційних працедавців та впровадження їх у навчальний процес. Саме такий симбіоз освіти і практики дозволить виховати фахівців правоохоронної діяльності, які будуть конкурентоспроможними та реалізують свої навики у стабільності та безпеці як кожного громадянина, так і держави в цілому.

 Керівник курсу «Інформаційно-аналітичне забезпечення правоохоронної діяльності» - к.е.н, доцент кафедри кримінального права і процесу, економічної безпеки та правоохоронної діяльності Західноукраїнського національного університету Андрій Колесніков.

Пан Андрій в межах забезпечення практико-орієнтованих компонентів вивчення дисципліни продемонстрував застосування антикорупційної гри-розслідування «Слідство веде НАБУ», яка розроблена НАБУ спільно зі студією онлайн-освіти «EdEra» за підтримки Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні для студентів спеціальності «Правоохоронна діяльність». При цьому наголосив, що студенти проявили велику зацікавленість до сучасного прогресивного практичного навчального продукту.  

Модератор заходу - в.о. завідувача кафедри кримінального права і процесу, економічно безпеки та правоохоронної діяльності Олександра Васильчишин подякувала доценту Андрію Колеснікову за цікаву та актуальну тематику й зауважила, що наступним кроком в даному напряму буде проведення комунікативного містка з детективами Львівського територіального управління НАБУ, в межах якого представники НАБУ розкажуть про останні досягнення їх інституції, а студенти поділяться досвідом використання запропонованого освітнього продукту в навчальному процесі.