» » Жіноча енергія та заповзятливість патріотичних українок – запорука успіху нашої держави

Жіноча енергія та заповзятливість патріотичних українок – запорука успіху нашої держави

Дата: 9-11-2020, 13:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сучасна ситуація в світі викликає різні реакції. Можна сидіти, склавши руки, нарікати на пандемію, жаліти себе і відчувати безпомічність та безпорадність.  А можна кинути виклик і не лише не зупинити  особистісний і професійний розвиток, а використати всі можливі і неможливі (на перший погляд) ресурси й можливості та йти вперед, не оглядаючись на інших.  Саме такий варіант активно практикується у стінах соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету. І вкотре він реалізувався через формат зустрічі із людиною, яка своїми діями засвідчує: Україна має майбутнє, ми – зріла самодостатня нація із глибоким почуттям гідності і непримиренним ставленням до всього, що заважає нам рухатись до процвітання, успіху та перемоги.

Онлайн-спілкування із активісткою і громадською діячкою, очільницею Всеукраїнської організації «Українська Жіноча Варта», ініціаторкою і натхненницею багатьох соціальних проектів загальнодержавного значення, спрямованих на посилення міжнародного іміджу України, людиною, котра у важкий для країни час російської агресії зуміла згуртувати і очолити рух українських жінок заради перемоги, миру, справедливості, солідарності, співпраці та процвітання України, Оленою Білецькою  залишила в усіх присутніх не лише незабутні враження, а й запал енергії, бажання працювати і реалізовувати той Богом даний нам потенціал, котрий так часто залишається у нас прихованим.

Для студентської молоді особливо актуальною була думка пані Олени про те, що ніхто крім нас самих не побудує нам країни, в якій хотілося б жити і працювати, реалізовувати задумане і розвивати власну індивідуальність разом  із національними цінностями. Чіткість, виваженість, конкретність її рекомендацій щодо створення громадянських організацій, спілок  як інструментів реалізації і проектування напрямку розвитку себе і своєї країни ґрунтуються  на надзвичайно потужних, успішних, визнаних міжнародною світовою спільнотою її  власних проектів, реалізованих з потужним колективом однодумців в усіх регіонах України.

 

Читайте більше про зустріч із київською гостею у другому випуску електронної газети соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ «Artes liberales».