» » Зустріч із представниками «SEBN-UA»

Зустріч із представниками «SEBN-UA»

Дата: 11-11-2020, 16:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» та Західноукраїнським національним університетом відбулася зустріч в онлайн-режимі на тему: «Транснаціональні корпорації Німеччини на ринку робочої сили України: «SEBN-UA».  

ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» представляли технічний директор, почесний консул Німеччини у Чернівцях Олександр Шламп, фінансовий директор  Олег Білобровко та керівник відділу фінансів Володимир Лисий.

До слова, Олег Білобровко та Володимир Лисий –  випускники класичного університету Тернополя.

Модератор заходу –професор кафедри міжнародної економіки Євген Савельєв.

 У дискусії взяли участь завідувач кафедри міжнародної економіки Навчально-наукового інституту міжнародних відносин імені Б.Д. Гаврилишина Віталіна Куриляк, директор Навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов Ольга Лужецька, керівник Українсько-німецької факультет-програми ННІМВ  імені Б.Д. Гаврилишина Ольга Царик.

Звертаючись зі вступним словом до учасників зустрічі, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) професор Оксана Десятнюк наголосила на важливості співпраці закладів вищої освіти, зокрема ЗУНУ, з міжнародними компаніями для проходження практики нашими студентами, набуття цінного практичного досвіду та можливості працевлаштування  кращих випускників у майбутньому.

Керівники «SEBN-UA» розповіли присутнім про специфіку роботи підприємства, основні напрями його діяльності та перспективи розвитку та подальшого співробітництва між ТОВ «СЕ Борднетце-Україна»  та ЗУНУ. Під час розмови гості наголошували на значущості вивчення  фахових дисциплін та іноземних мов, зокрема німецької та англійської. Обрана тема дискусії послугувала плідним підґрунтям для обміну думками серед студентів та випускників класичного університету.

Щиро сподіваємося, що це стане добрим поштовхом для подальшого професійного та особистісного розвитку нашого студентства!