» » Зустріч студентів СГФ із заступницею директора Тернопільської обласної бібліотеки для молоді Галиною Якуб

Зустріч студентів СГФ із заступницею директора Тернопільської обласної бібліотеки для молоді Галиною Якуб

Дата: 11-11-2020, 11:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках вивчення курсу «Організація та управління діяльністю інформаційних установ» для студентів 4 курсу спеціальностей «Документознавство та інформаційна діяльність» та «Менеджмент соціокультурної діяльності» соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету було проведено захід у форматі Zoom-зустрічі із заступницею директора Тернопільської обласної бібліотеки для молоді Галиною Якуб на тему: «Інформаційні послуги сучасної бібліотеки».

У сучасних умовах бібліотека як соціальний інститут інформаційної культури завжди рухається назустріч споживачеві інформації та є показником духовного та інформаційного розвитку суспільства.

Перед фахівцями стоїть завдання – навчити користувачів грамотно формулювати свої інформаційні запити, здійснювати самостійний пошук необхідної інформації та вільно орієнтуватися в інформаційних ресурсах бібліотеки.

Студенти та викладачі мали можливість почути з перших уст про новинки бібліотечних послуг, особливо в умовах карантину, про плани на майбутнє, а також про мрії працівників щодо нової техніки, яка б допомогла якісніше виконувати запити користувачів.

Колектив кафедри щиро дякує незмінним друзям з бібліотеки, що завжди відгукуються на цікаві плани та задуми.