» » Шановні студенти, випускники, науковці, працівники кафедри інформаційної та соціокультурної діяльності!

Шановні студенти, випускники, науковці, працівники кафедри інформаційної та соціокультурної діяльності!

Дата: 16-11-2020, 10:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 День кафедри– це свято для усіх, кому доля дарувала можливість працювати у цьому чудовому колективі. Доля кожного із Вас тісно переплетена з історією становлення Західноукраїнського національного університету. Сьогодні Ви примножуєте славні традиції своїх попередників. На Ваші плечі покладена відповідальна справа — формування активності й високої майстерності документознавців та журналістів нової формації. Добру славу кафедри інформаційної та соціокультурної діяльності творили і творять люди з новим мисленням, національною свідомістю і високою ерудицією. Ви можете заслужено пишатися яскравою плеядою своїх випускників та науковців.

 

Сьогодення, яке  безперервно розвивається та динамічно змінюється,  потребує постійного генерування цікавих ідей та створення нових технологій, відтак, зростає потреба у  спеціалістах відповідної кваліфікації. Креативність та інноваційна готовність – найкращі риси сучасних студентів кафедри інформаційної та соціокультурної діяльності соціально-гуманітарного факультету.

 

У цей святковий день професорсько-викладацькому колективу кафедри бажаю здійснення задумів та мрій, розквіту сил та духовного збагачення, щоб Ваш професійний потенціал у повній мірі реалізовувався та був належно оцінений, а домашній затишок та здоров’я були підгрунтям для нових звершень. Нехай до Вас приходять розумні, активні, працьовиті студенти та непересічні особистості — науковці. Залишайтеся лідерами у житті й будьте натхненними до праці задля майбутнього соціально-гуманітарного факультету класичного університету Тернополя!

 

Ректор ЗУНУ –  Андрій КРИСОВАТИЙ