» » Нові можливості для військовослужбовців

Нові можливості для військовослужбовців

Дата: 17-11-2020, 11:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З серпня 2020 року на базі навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов Західноукраїнського національного університету триває навчання учасників бойових дій  на   інтенсивних курсах з вивчення англійської мови та комп’ютерних інформаційних технологій (англійською мовою).

Проект реалізовується Західноукраїнським національним університетом за підтримки  Міністерства у справах ветеранів України та у співпраці з Департаментом соціального захисту населення Тернопільської ОДА й місцевими управліннями соціального забезпечення населення міста Тернополя та Тернопільщини.

Враховуючи вимоги сьогодення, заняття проводяться двічі на тиждень з дотриманням усіх санітарно-епідеміологічних норм. Для забезпечення ефективності навчального процесу застосовуються сучасні мультимедійні засоби – Zoom-технології.

 Відрадно, що слухачі Центру з вивчення іноземних мов мотивовані та старанні, що є однією з передумов для подальшого поглиблення  їх знань, умінь та навичок з англійської мови та ІТ-технологій.

 Ця довгострокова освітня акція здійснюється з квітня 2017 року з метою професійної та соціальної адаптації колишніх та чинних військовослужбовців України, ветеранів війни та учасників АТО/ООС.