» » Відбувся квест «Цілі сталого розвитку» для студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування»

Відбувся квест «Цілі сталого розвитку» для студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування»

Дата: 20-11-2020, 14:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 19 листопада для студентів факультету економіки та управління Західноукраїнського національного університету третього та четвертого курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» (гр. ПУА-31 та ПУА- 41), учасників студентської наукової проблемної групи, що досліджує актуальні завдання публічного управління, викладачі кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу організували квест «Цілі сталого розвитку».

Організатором заходу була Чикало Інна, куратор групи ПУА-31, співорганізатором – Котис Наталія, куратор групи ПУА-41.

Мета проведеного квесту –  поєднання навчання та виховання студентів на основі міжпредметних зв’язків з використанням інтерактивних підходів до ознайомлення з цілями сталого розвитку – ключовими напрямками розвитку суспільства, яких сьогодні дотримуються всі країни світу.

Упродовж квесту дві команди учасників виконували завдання, щоб отримати перемогу у фіналі. Інтерактивна гра складалась із 17-ти кроків, кожен з яких відповідав певній цілі сталого розвитку. На кожному етапі учасникам потрібно було виконати завдання, за яке вони отримували бали у вигляді солодощів. Здебільшого виконання завдань було пов’язане з використання накопичених знань з вивчених дисциплін, а також вимагали логіки та швидкої реакції: студенти відповідали на запитання вікторини, виконували фізичні вправи, відтворювали проведення співбесіди щодо працевлаштування, імітували сортування сміття, показували пантоміму, використовували мову жестів та виконували інші цікаві завдання.

Учасники виявили неабияку ерудицію, кмітливість, винахідливість і витривалість.

За підсумком усіх завдань перемогу в квесті з різницею у кілька балів виборола команда «Золотушки» (гр.ПУА-41), за що отримала головний приз, команда  «Сільпо» (гр. ПУА-31) також не залишилися без подарунків та отримала солодкі призи.

Квест у форматі інтелектуально-спортивних змагань дозволив студентам на практиці продемонструвати знання та вміння з дисциплін «Управління ресурсами та сталий розвиток територій», «Стратегічне управління», а також опанувати нові навички, відпочити.

Атмосфера захід була зарядженою позитивом, невимушеною і дружньою, студенти весело провели час, а кожен з учасників зміг проявити себе у командній грі та випробувати свої сили.

Щиро дякуємо усім учасникам за динамічне та енергійне проведення квесту, а організаторам за цікавий інтерактивний захід!