» » Перший день проєкту «Разом ближче до мети»

Перший день проєкту «Разом ближче до мети»

Дата: 23-11-2020, 09:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю


 21 листопада 2020 року стартував перший день реалізації проєкту «Разом ближче до мети». Організатори - Західноукраїнський національний університет, Тернопільська Українська гімназія ім. Івана Франка, ГО «Партнерство» та консалтингова компанія «Універсальний бізнес-ресурс».

У заході взяли участь понад 40 учасників, які після цікавої та змістовною лекції спікера Віктора Телешмана, здобувача ступеня Ph.D. Київського національного університету імені Тараса Шевченка, координатора школи з української культури «Митрополит Андрей Шептицький – моральний авторитет, духовний лідер та ідейний сучасник» та інших проєктів. Пан Віктор поділився власними думкамищодо перспектив розвитку сучасної освіти, методів навчання в умовах карантину. Також прочитав лекцію на тему: "Завжди ТАК! Право на самореалізацію", чим викликав жваву дискусію та змотивував учасників до самовдосконалення. 
З вітальним словом до авдиторії звернувся декан факультету фінансів та обліку, кандидат економічних наук, доцент Кізима А.Я., директор ТУГ ім. Івана Франка Крижанівський А.В., а також заступник завідувача кафедри податків та фіскальної політики ЗУНУ, кандидат економічних наук, доцент Валігура В.А., які наголосили на важливості проведення таких проєктів, їх актуальності для об‘єднання думок і поглядів, розвитку освіти.
Модератор проєкту –  учениця 7(11) А класу ТУГ їм. Івана франка, президент Євроклубу «Terra Liberia’s» - Анастасія Василевська.
Дякуємо партнерам за зустріч!