» » Вітаємо випускників-магістрів спеціальності «Публічне управління та адміністрування»!

Вітаємо випускників-магістрів спеціальності «Публічне управління та адміністрування»!

Дата: 10-12-2020, 16:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Від 7 грудня 2020 року на факультеті економіки та управління Західноукраїнського національного університету захищаються кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня.

Атестаційна комісія № 33 складається з:

голова комісії – Андрій Коцур, к.е.н., заступник декана ФЕУ, доцент кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу;

заступник голови комісії – Михайло Шкільняк, д.е.н., професор, завідувач кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу;

член комісії – Григорій Монастирський; д.е.н., професор кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу;

секретар комісії – Ірина Смачило, к.е.н., доцент кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу.

Зокрема, 7-8 грудня в онлайн-режимі з використанням платформи Zoom. проходили захисти кваліфікаційних робіт за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» денної та заочної форм навчання.

Представлені на розгляд атестаційної комісії кваліфікаційні роботи виконані на замовлення конкретних організацій, окремі положення та пропозиції викладені у дослідженнях прийняті замовниками для впровадження у діяльність. У роботах використані сучасні методи досліджень та економічних розрахунків, наведені реальні, достовірні дані, які повністю відображають усі аспекти діяльності об'єктів дослідження, сформовані самостійні і оригінальні висновки та пропозиції, що є результатом кропіткої роботи магістрів та їх наукових керівників.

Під час захисту доповіді здобувачів супроводжувались використанням мультимедійного обладнання, що надавало матеріалам досліджень наочності та дозволяло оцінити рівень підготовки кожної роботи. Випускники давали ґрунтовні відповіді на питання екзаменаторів.

Атестаційна комісія відзначила ґрунтовні теоретичні та практичні знання здобувачів та високу якість виконання кваліфікаційних робіт студентами спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

 За результатами навчання та захисту кваліфікаційних робіт рішеннями атестаційної комісії кваліфікацію магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»  присвоєно 33 випускникам (28 – заочної форми навчання та 5 – денної форми). Диплом з відзнакою та рекомендації продовжити навчання в аспірантурі отримають 13 магістрів.

Після оголошення атестаційною комісією оцінок магістрів, з словами подяки завідувачу кафедри та професорсько-викладацькому колективу кафедри менеджменту публічного управління та персоналу виступив «новоспечений» магістр онкохірург, вищої кваліфікаційної категорії, заслужений лікар України, генеральний директор КНП «Прикарпатський клінічний онкологічний центр Івано-Франківської обласної ради» Романчук Володимир Романович.

Голова, члени атестаційної комісії і увесь колектив кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу вітають випускників-магістрів спеціальності «Публічне управління та адміністрування»!

Дякуємо за продуктивну працю, наполегливість і натхнення у навчанні та бажаємо непохитної віри у свій успіх та нових професійних звершень!