» » Завершився проєкт-маратон «Разом ближче до мети»

Завершився проєкт-маратон «Разом ближче до мети»

Дата: 14-12-2020, 17:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно відбулася остання зустріч у рамках Міжнародного проєкту-маратону «Разом ближче до мети». Учасники проєкту з великим задоволенням поспілкувалися з фаховим дипломатом, міжнародником, громадським діячем і надзвичайною людиною, українцем не за паспортом, а по крові ‑ Зеноном Ковалем. Усі присутні з цікавістю слухали про життєвий шлях пана Зенона, його становлення як дипломата та участь у різноманітних міжнародних зустрічах, переговорах і самітах. Розмова виявилася дуже теплою і щирою, тривала понад дві години, проте час злетів дуже швидко. Не зважаючи на великий досвід дипломатичної кар’єри, чоловік досить відверто відповідав на запитання і жодного разу не звернувся до українців з посилом «ви мали б» або «ви повинні», лише впевнене «ми», бо сам дипломат, з його слів, жодного дня не соромився своєї національності, завжди представляв себе українцем і пишається своїм походженням і до сьогодні.  

Учасники винесли для дуже багато інсайтів із цієї зустрічі, адже змогли дізнатися про таку цікаву і важливу професію зсередини.

Дякуємо учасникам та спікерам нашого Міжнародного проєкту-маратону «Разом ближче до мети»: Віктору Телешману (Україна), Тарасу Малюжинському (Канада), Даріушу Павліщи (Польща), Зенону Ковалю (Бельгія). Саме ви наповнили цей проєкт змістом і саме завдяки вам цей проєкт довго житиме у наших спогадах.  

З повагою, організатори: Євроклуб «Terra Libertas» Тернопільської Української гімназії ім. Івана Франка, кафедра податків та фіскальної політики Західноукраїнського національного університету, громадська організація «Партнерство» та консалтингова компанія «Універсальний бізнес ресурс».