» » Відбулося підписання договору

Відбулося підписання договору

Дата: 15-12-2020, 10:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відбулося підписання договору про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом і Головним управління ДФС у Тернопільській області.

Документ підписали ректор класичного університету Тернополя Андрій Крисоватий та перший заступник начальника ГУ ДФС  Ігор  Короткий.

Домовилися про реалізацію спільної роботи у сферах освітньої, наукової, профорієнтаційної, виховної, організаційної діяльності та професійної підготовки здобувачів вищої освіти.

 Під час зустрічі обговорювали питання проведення спільних науково-практичних заходів, створення нових та підтримки існуючих проєктів і програм,  консультативної, науково-методичної та практичної взаємодопомоги, сприяння публікації наукових статей, доповідей, методичних посібників і рекомендацій, обмін досвідом роботи, публікаціями й дослідницькими матеріалами та сприяння розвитку міжнародного співробітництва сторін.

На завершення зустрічі сторони висловили сподівання щодо результативної співпраці, яка надасть випускникам університету та фіскальній службі Тернопільщини успішні перспективи для реалізації спільних проєктів та ініціатив.