» » Підписана угода з міським головою Нововолинської ОТГ

Підписана угода з міським головою Нововолинської ОТГ

Дата: 16-12-2020, 16:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 16 грудня було підписано угоду про співробітництво між класичним університетом Тернополя та Нововолинською об’єднаною територіальною громадою.

Ректор університету Андрій Крисоватий та міський голова Борис Карпус домовились про вдосконалення та підвищення рівня навчального процесу підготовки висококваліфікованих фахівців: активізація наукової, освітньої та практичної діяльності в сфері підготовки бакалаврів та магістрів для органу місцевого самоврядування, організації територіальної громади. Підвищення кваліфікації працівників ЗУНУ в Нововолинській ОТГ, шляхом проходження стажування та короткотермінових курсів, впровадження в освітній процес передового науково-професійного досвіду службовців та посадових осіб Нововолинської ОТГ, проведення спільних науково-практичних конференцій, круглих столів, семінарів, форумів та інших наукових заходів.

Вітаючи колектив Західноукраїнського національного університету, випускник ЗУНУ Карпус Борис зазначив: «Я пишаюся тим, що навчався в цьому університеті й хочу продовжити співпрацю та професійний діалог для розвитку своєї громади й процвітання свого закладу вищої освіти».

«Партнерські відносини принесуть користь як студентам, так і викладачам, адже практичний досвід та можливість реалізувати цікаві наукові проєкти – це пріоритетна діяльність нашого університету», - зазначив ректор Андрій Крисоватий.

Разом до спільної мети!