» » Викладачі ЗУНУ відвідали дитячий будинок та подарували діткам свято!

Викладачі ЗУНУ відвідали дитячий будинок та подарували діткам свято!

Дата: 17-12-2020, 09:55 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 День Святого Миколая – одне з улюблених свят кожної дитини. Вони вірять у Миколая, пишуть йому листи та чекають дарунків.

   Для кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу Західноукраїнського національного університету відвідувати дитячі будинки кожного року є вже традицією.

  16 грудня, напередодні свята  викладачі кафедри Ольга Завитій, Ірина Белова та Ірина Спільник завітали до діток у центр соціально-психологічної реабілітації дітей і принесли солодкі гостинці від колективу кафедри.          

   На сьогодні у закладі виховують 25 дітей віком від 3-ох до 18-ти років. Здебільшого це дітки позбавлені батьківського піклування та з сімей, де немає умов для їх виховання. П’ятеро з них – дітки дошкільного віку, а всі інші відвідують школу. Основними завданнями центру є надання дітям комплексної соціальної, психологічної, педагогічної, медичної, правової та інших видів допомоги; створення умов для здобуття дітьми освіти з урахування рівня їх підготовки; здійснення трудової адаптації дітей з урахуванням їх інтересів та можливостей.

   Директор дитячого будинку – Володимир Завіша, він турбується про те, щоб дітками завжди було затишно і тепло.