Вітаємо з Днем народження

Дата: 5-01-2021, 11:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Професорсько-викладацький колектив Західноукраїнського національного університету вітає з Днем народження Леоніда Олексійовича Каніщенка, першого завідувача, декана і ректора університету (1966-1975), під керівництвом якого наш заклад вищої освіти пройшов шлях від невеликого відділення до самостійного інституту, а згодом і університету.

Сьогодні, вітаючи зі святом, ми засвідчуємо свою глибоку повагу, відзначаючи його людські та професійні якості, віддаючи належне енергії та принциповості. Будучи впевненим керівником та мудрим наставником, він вклав усі свої знання та вміння у розвиток нашого закладу вищої освіти.

Шановний Леоніде Олексійовичу! У цей урочистий день бажаємо, щоб Ваша життєва дорога була благословенна добром і миром, а тепло та затишок родинної оселі надійно захищали від життєвих негараздів і випробувань.

Нехай доля віншує Вас земними щедротами та збереже міцне здоров‘я, дарує довголіття та удачу. Хай залишається невичерпним джерело любові, яке допомагає Вам кожен день зустрічати з упевненістю, продовжуючи йти наміченим шляхом.