Покоління талановитих!

Дата: 21-01-2021, 09:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відділ гуманітарної освіти та виховання продовжує історію знайомств із кращою творчою молоддю університету в рамках проєкту "Покоління талановитих", адже нам є про кого розповісти і ким пишатись. Сьогодні представляємо вам натхненного юнака, який захоплюється мистецтвом і футболом.

Володимир Дячук - студент факультету фінансів та обліку. У мистецтві він завжди багатогранний: незмінний бас в університетському хорі, вправний інструменталіст-баяніст, автор пісень для свого музичного гурту «Бойс бенд», а ще захоплюється мистецтвом відеомонтажу. Бере активну участь в університетських творчих колективах, зокрема, в гуртах «Галичанка», «Сонячний удар», «Етноріка», «Cry Not».

Володя вперше вийшов на сцену у віці 6 років. Юнак мріє про щасливе та перспективне майбутнє, надихаючись творчістю Роберта Дауні-молодшого.
Хлопцю цікаві подорожі, соціальні мережі, футбол. Але попри те, він любить проводити час із рідними та друзями, смакуючи домашні вареники.

З вибором закладу вищої освіти не вагався, адже, на думку Володимира, ЗУНУ – це не лише дружня атмосфера, а й можливість реалізувати себе!