Колядує Бучацьке благочиння

Дата: 26-01-2021, 17:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні в Західноукраїнському національному університеті колядувало Бучацьке благочиння. Багатоголосся, душевний спів та теплі віншування лунали в класичному університеті Тернополя. Святі отці з особливим щемом та трепетом сповіщали усіх про народження Божого дитятка, яке врятує світ.

«Святкування Різдва триває аж до Стрітення Господнього. Тому вважаємо, що післяріздвяні дні, коли маленького Ісуса буде принесено в храм, ми маємо наповнювати духовною радістю, Божою присутністю. Нехай цей рік, який Бог благословив, буде кращим, ніж торік. Хай минаються біди, печалі, випробування, а ласкавий Господь посилає через віру та щиру молитву у храмах святих благословіння для ваших сімей та родин. Нехай відступлять усі хвороби, а радість і мир запанує в університетській  оселі на славу Всевишнього Господа, на славу нашій Україні. Христос Рождається!» - зазначило духовенство у своєму вітальному слові.

Ректор подякував за гучну коляду та побажання добра студентам, викладачам та працівникам університету.

«Коли в університеті лунають колядки – душа радіє, бо тільки віра, любов до ближнього та праця на благо України зроблять нас кращими», - сказав ректор ЗУНУ Андрій Крисоватий.