» » Фінал стипендіального проєкту «Україна – Хорватія: 10 кроків назустріч»

Фінал стипендіального проєкту «Україна – Хорватія: 10 кроків назустріч»

Дата: 28-01-2021, 16:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 27 січня 2021 року у навчально-науковому інституті міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету відбувся фінал стипендіального проєкту «Україна – Хорватія: 10 кроків назустріч» за підтримки Почесного консула Хорватії у Західному регіоні України Віталія Запухляка.

Після першого туру до фіналу було відібрано п’ять конкурсних робіт. Обрати кращий проєкт було  складно, адже усі були цікавими та оригінальними. Студенти висвітлювали теми туризму, медицини, економіки, цілей глобального розвитку, гендерної рівність і багато інших.

Переможницею стала студентка групи МВСК-11 Марта Демчан.

Марта отримає стипендію на 2021 рік, а також можливість співпрацювати з Почесним консулом над розвитком відносин між Україною та Хорватією.

Усі фіналісти отримали запрошення до Посольства Хорватії в Україні, де вони найближчим часом матимуть можливість поспілкуватися з Надзвичайним і Повноважним Послом Хорватії в Україні Аніцою Джамич.

Це перший проєкт інституту міжнародних відносин ЗУНУ у новому семестрі. Попереду ще багато цікавого!

То ж вітаємо переможницю, усіх фіналістів та учасників конкурсу «Україна-Хорватія: 10 кроків» й бажаємо їм успіхів та наснаги до нових звершень!